Advertisement

RENAULT TALISMAN ORJİNAL ÖN KAMERA TANITIMI (English Subtitled)

RENAULT TALISMAN ORJİNAL ÖN KAMERA TANITIMI (English Subtitled) Herkese merhaba.

Kanalıma hoşgeldiniz.

Tanıtımını bu videoda yaptığım Renault Talisman Ön Kamera Setini ben G.Kore'den satın aldım.

Bu kamera setine ait Ön Kamera ve Arayüz Kutusu ayrı ayrı satılıyor arkadaşlar.Arayüz cihazının parça numarası 8201676315'tir. Kamera parça numarasını kutusunu bulamadığımdan ve hatırlayamadığımdan buradan paylaşamıyorum.Ancak en azından arayüz cihazını talep ederseniz belki yetkili servis size getirtebilir. Bu ürün şu an için sadece G.Kore'de satılıyor.Ben bu ürünü oradan getirttim.Şu an itibarı ile bu arayüz cihazı dünyada başka bir ülkede satılmıyor.Renault'un G.Kore'deki iş ortağı Samsung tarafından yine G.Kore'de bir şirkete ürettirilmiş orjinal bir üründür.G.Kore'de Talisman Samsung SM6 adıyla satılmaktadır.

Ürün orjinal olduğu için R-Link 2 sistemi ile sorunsuz çalışıyor ve soket sokete uyumlu olarak montaj tak-çalıştır şeklinde yapılabiliyor.

Bu videoda bu kamera setinin nasıl çalıştığını gösterip tanıtımını yapacağım.

Arayüz kutusu içerisinde, cihaz ile birlikte montaj braketleri, vidaları ve kablolar ile soketlere yapıştırılacak ses önleyici süngerler, kamera kutusunda ara kablo ,kamera, montaj için gerekli deliklere ait şablon ve sızdırmalık lastikleri geliyor.

Kutuların hiçbirinden maalesef montaj kılavuzu çıkmıyor.Montaj için çok önemli değil ama arayüz cihazı üzerindeki 6 adet mikrosüviç konum ayarı için kılavuz olması önemliydi.Bu ayarı yapmak zor oldu diyebilirim.

Ayrıca geri vites lamba soketine birleştirmek için bir de uzun kablonun bagaj kapağına kadar çekilmesi gerekmektedir.

İyi seyirler dilerim.


Hi everybody.

Welcome to my youtube channel.

I bought this genuine front camera set from S.Korea. Camera and
Interface Box are sold seperately.Camera Interface Part Number is 8201676315. I couldn't remember part number of the camera.I lost camera box.

This front cam set is made by a S.Korean firm as a genuine accessory of Samsung SM6=Renault Talisman. This cam is fully suitable with car and R-Link 2 System.

You will watch introduction of this genuine accessory front cam on this video.There are two interface assembling bracket.But you will need only one.

This set is sold only in S.Korea.You can't buy this camera set from any country for today.Maybe Official Dealer can get it if you consult them.

This set is plug and play.Sockets and connectors compatible to R-Link 2 System sockets and connectors. But there is no installation manual in the box.So It was hard to install it.

Hardest step was setting microswitches in proper position.You need to connect a wire to rear gear lamp for rear gear signal. This product is suitable for both 7" and 8.7 " screens.

It is vital to make correct microswitch position adjustment.Otherwise front cam won't run.

Have a nice watch.

renault,renault talisman,renault megane,renault kadjar,renault clio,renault r-link2,r-link 2 update,r-link 2 developer side,android auto activating,debug mode,hidden feature,how to,nasıl yapılır,rlink2,r link2,r-link 2,renault apple carplay,renault front camera,maneuver camera,genuine camera,orjinal ön kamera,r link 2 ekranda ön kamera,tanıtım,introduction,review,car review,Maneuver cam,automated parking system,araba,oto,captur,

Post a Comment

0 Comments